Info

Information

Filosofi

 

Jeg er af den mening, at børn skal have nye og spændende oplevelser hver eneste dag, derfor kommer vi så vidt muligt ud og opleve en masse ting, samt danne os nye erfaringer. Vi kommer i skoven og på legepladser, hvor vi hygger med madpakker og nyde den smukke natur.

 

 

Vi laver selvfølgelig også en masse hjemme, såsom synge, hører musik og danse, tegne og male, og vigtigst af alt er højtlæsning hver dag. Hver måned har vi en forældre dag hvor vi vil bage til jer ;-). Bedsteforældrene bliver ikke glemt, de får deres egen dag hver 3. måned. På disse dage får I chancen for at se børnene med mig og I får bedre indblik i hvilke menneske jeg er.

 

Vi bruger sæsonens ting, farver og omgivelser til at lave ting med, male og fortælle historier. Vi påske, jule, pinsehygger og selvfølgelig må man ikke glemme fastelavn! Hvis I forældre opfører Jer ordentligt kommer julemanden med en helt special julegave til jer ;-)

 

Jeg har en masse ideer og det kan være svært at få alt skrevet ned når det kribler helt ud i fingerspidserne, men der er altid plads til nye, så hvis I har nogle gode ideer til hvad I gerne vil have at Jeres barn skal opleve så kom endelig med Jeres input til mig.

PrisPris pr. måned kr. 9.100,00

Offentlig tilskud pr. måned kr. 6.711,00

Forælders egenbetaling kr. 2.389,00


Prisen er alt inkl.., mad, klude og  frugt m.m. ( husk skal barnet have særlig kost, eller salve, medicin m.m. skal dette medbringes, se evt. "Praktisk information").


Information omkring tilskud, kan man kontakte:


Børne- og Kulturforvaltningen, Daginstitutionsafdelingen (pladsanvisning)

Telefon: 5588 3060

E-mail: pladsanvisningen@naestved.dk pladsanvisningen@naestved.dk

 

Miljø:

Mit hjem er delvist allergi frit, der findes ikke gulvtæpper, ingen i huset er rygere og der er aldrig blevet røget indenfor.Vi har 4 katte og 2 hunde. Kattene er Ragdoll “Jade”, 3 Main Coon katte "Bifrost", "Ninja" og "Menja", hundene en samojed "Odin og en husky "Freja", de er meget søde, kælne og let omgængelige for børn. Når de ikke har lyst til at snakke ligger de sig uden for børnenes rækkevide. Jeg tror på at det er sundt for børn at have daglig kontakt med dyr, der opstår hurtigt et helt specielt bånd mellem et barn og f.eks. en kat el. hund og barnet vokser derved op med et naturligt forhold til dem og med en masse dejlig minder.


Vi bor i et dejligt stort hus, hvor jeg har et stort legeværelse med en masse forskelligt legetøj, så der er noget for en hver smag :) Hele mit hjem er åbent for børnene (stueetagen).


Vi har en dejlig stor lukket have, der er indrettet på børnenes præmisser. 


Mad:

·         Udelukkende økologiske madvarer

·         Varmt mad mindst 2 gange ugenligt

·         Fisk 2 gange ugenligt.

·         Hjemmebagte boller

·         Daglig frugt og lejlighedsvis smoothies

·         Hjemmelavet grød (havre, ris, majs, hirse, boghvede, rug, øllebrød og flerkornsgrød - alle lavet af økologisk mel)


I som forældre skal medbringe:

·         Barnet.

·         Bleer til dit eget barn

·         Special kost ( Hvis barnet har specielle behov ud over hvad jeg tilbyder )

·         Skifte tøj : fra top til tå -  inderst til yderst.

·         Sæsonbestemt udetøj

·         Sutter

·         Barnevogn, sele, regnslag, fluenet, dyne

·         I skal selv sørge for at barnet er forsikret, både ansvar og ulykke.


Jeg sørger for:

·         Zinksalve, solcreme Etc. (alt svanemærket)

·         Vådservietter (også svanemærket)

·         Madrasser og dyner til når børnene sover indenfor

 

Ferie:

Tilrettelægges sammen med jer forældre. Jeg vil så vidt muligt imødekomme ønsker, men kan selvfølgelig ikke garanterer at kunne opfylde alles ønsker.